It Works!!!This supplement is great compare to others! Not the same other slimming tea or supplements that contains chemicals that can affects our health,like our kidney. This Tava Tea is all natural and really effective on losing weight by removing toxic materials in our body. You should try it to see the real result.

By: Rychelle on 09-Jun-2012, Ljubljana
 
 
Pozdravljeni,

Moje ime je Mojca in sem iz Bleda in sem si pred kratkim preko vaše spletne strani naročila svoj Tava čaj.  Sicer po naravi sem normalne postave in teže. Vendar kot vsako mamico po dveh porodih, me je motil moj trebušček. Ker se bliža naš družinski odhod na morje, sem se odločila, da bom svoj trebušček preoblikovala s tem, da bom vsak dan naredila 30 trebušnjakov in pila čaj za hujšanje. Ker je na tržišču kar nekaj ponudnikov tovrstnega čaja, me je med vsemi prepričal Tava čaj. Sedaj je minilo mesec dni odkar ga pijem in rezultati so vidni, moje zadovoljstvo pa še večje. Čaj bom pila še naprej, hkrati pa sem s pitjem ekološkega čaja prepričala tudi svojega moža in taščo.

 
 
Pozdravljeni,
Hvala za promocijo Tava Čaja, bila sem kar malo skeptična pri naročilu preko spletne strani, vendar me je radovednost po delovanju čaja za hujšanje premagala in sem si naročila svoja dva paketka. Lahko rečem, da sem jih prejela v roku 3 dni v lično zapakiranem paketu. Čaj je odličnega okusa, kakor je tudi sama vrečka čaja zelo polna proti običajnim. Seveda sem jo večkrat uporabila in se sam okus tudi ne spremeni. Ne nazadnje pa sem s pitjem in zdravo prehrano zmerno izgubljala svoje odvečne kilograme. Drugo kot hvala za Tava čaj ne morem reči. Odločila sem se, da ga bom tudi drugim priporočila, da naj si ga naročijo. Meni pomaga in to šteje.

Daša, Ljubljana
 
 
Tava čaj sem si preko spleta naročila sredi meseca novembra 2011 in ga tudi v 5 delovnih dnevih prejela. Čaj je odličnega okusa. S rednim pitjem se mi je izboljšala prebava, hkrati nisem čutila več tako velike potrebe po sladkarijah, predvsem v večernih urah ob gledanju televizije. S seboj sem si ga vzela tudi v službo in ga raje pila namesto jutranje kave. Po pitju dobrih dveh mesecev, lahko rečem, da se počutim dosti bolje, počutim se v svoji koži odlično, obseg pasu se mi je zmanjšal za 3 cm , lažja sem za 5kg in imam urejeno prebavo. 
Ines iz Kamnika
 
 
Vedno sem sanjala o popolni postavi in nikoli si nisem mislila, da jo bom lahko imela. Kljub vsem prejšnim naporom različnih variant hujšanja, nisem nikoli dosegla želenih rezultatov in vedno sem na koncu obupala. Dokler nisem zasledila na spletu Tava čaja. Sprva sem bila skeptična, kako naj mi en čaj pomaga? Potem sem si pa rekla zakaj pa ne. Odločitev je bila res prava, saj sem z rednim pitjem Tava čaja in dvakrat tedensko vodeno vadbo dosegla svojo popolno postavo. Zadovoljna sem, počutim se vitko in uspešno. Hvala Tava čaj!
Tanja, Vrhnika
 
 
Kako doseči hitro želeno težo? Ali so to samo obljube ali je resnica? Poiskali smo posebej za vas članke, da se boste lahko prepričali, da to le niso prazne obljube. Preberite si več v spodnjih člankih.


Novo letne zaobljube

Sunday 19th July 2010

spletna stran THE SUN

članek v časopisu THE SUN

 
 
S pitjem Tava čaja se mi je izboljšal prebavo, dobil sem več elana, ugotavljam, da sem mi je z rednim pitjem tava čaj znižal nivo holesterola in nenazadnje izgubil sem tudi 4 kg.
Luka, MB
 
 
Sedaj se počutim dosti bolje in bolj samozavestnega, izgubil sem želene kilograme in to vse s pomočjo pitja odličnega Tava čaja. 
Luka, Nova gorica
 
 
Pozdravljeni,
sem upokojenka stara 65 let, katero se že celo življenje ubada s svojimi odvečnimi kilogrami. Začetni paket (starter kit ) tava čaj sem prejela kot darilo od vnuka. Sprva sem bila malo presenečena, vendar mi je nadobudni vnuk lepo po dolgem in po čez razložil priložena navodila ter na koncu dodal, da če ne probam nikoli ne bom vedela ali deluje ali ne. Bila sem presenečena, kako je dobrega okusa,  ter tudi po 3 uporabi vrečke je še vedno zelo dober. po dobrem tednu dni pitja čaja, sem se bolje počutila, manj otekla, prebava sem mi je povečala, počutila sem se lažjo in z več energije. In ne nazadnje sem tudi izgubila nekaj kilogramov. Rečem lahko samo, da je odličen in pomaga!
Ivanka, Radlje ob Dravi
 
 
Sem mamica dveh nadobudnih otročikov starih 3 in 6 let. Od zadnjega poroda je minilo dobrih 3 leta, vednar ostali so odvečni kilogrami, predvsem zato, ker si ne vzamem časa zase. Odločila sem se, da temu naredim konec in da si povrnem postavo, kot sem jo imela pred nosečnostjo. Prijateljica mi je svetovala, da naj poleg redne telesne vadbe pijem Tava čaj. Po mesecu dni rednega pitja Tava čaja po navodilih in ob redni telesni vadbi sem dosegla svoj cilj. Prijateljici sem iz srca hvaležna, ker mi je s svojim PRIPOROČILO pomagala doseči svoj cilj.
Zadovoljna mamica, Ljubljana